Blar i NOFIMA vitenarkiv på forfatter "Glencross, Brett"
-
A Piece of the Puzzle—Possible Mechanisms for Why Low Dietary EPA and DHA Cause Hepatic Lipid Accumulation in Atlantic Salmon (Salmo salar)
Hundal, Bjørg Kristine; Lutfi Royo, Esmail; Sigholt, Trygve; Rosenlund, Grethe; Liland, Nina Sylvia; Glencross, Brett; Sissener, Nini (Peer reviewed; Journal article, 2022) -
Dietary Lipid:Protein Ratio and n-3 Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids Alters the Gut Microbiome of Atlantic Salmon Under Hypoxic and Normoxic Conditions
Huyben, David; Roehe, Beeke K.; Bekaert, Michaël; Ruyter, Bente; Glencross, Brett (Peer reviewed; Journal article, 2020) -
Optimalisering av fett og fettsyrer i fôr til atlantisk laks for bedre helse og velferd gjennom ulike livsfaser og utfordrende miljøbetingelser
Ruyter, Bente; Sissener, Nini; Lutfi Royo, Esmail; Hundal, Bjørg Kristine; Berge, Gerd Marit; Glencross, Brett; Huyben, David; Gjøen, Tor; Andresen, Adriana Magalhaes Santos; Bæverfjord, Grete; Høglund, Erik; Powell, Mark Darryn; Bou, Marta; Selvam, Chandrasekar; Østbye, Tone-Kari K; Liland, Nina Sylvia; Rosenlund, Grethe; Sigholt, Trygve; Stubhaug, Ingunn; Evensen, Øystein; Krasnov, Aleksei; Mørkøre, Turid (Nofima rapportserie, Research report, 2021)Hovedmålet med prosjektet har vært å skaffe til veie ny kunnskap om hvilke nivåer av fett og fettsyrer som kreves for å sikre produksjonen av en robust atlantisk laks i ulike livsfaser og under ulike produksjonsforhold. ...